З Днем Учителя!!!

З Днем Учителя!!!

04.10.2013 в 09:42 Події 1153 0 Катюша

Дорогі вчителі!

Вітаємо Вас з вашим професійним святом: Днем працівників освіти. Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує Вам міцне здоровя та довголіття. Від імені ваших учнів бажаємо Вам здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Пам'ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток!

Учителю! Пораднику і друже! Ви вибрали дорогу непросту. Ми вам сьогодні дякуємо дуже За вашу працю вчительську святу. Ми любимо ваші цікаві уроки, Хоч з нами буває немало мороки, І вчительське серце частенько у герці, Бо неслухи сиплять густесенько перцем. І кліпають потім провин оченята, А вчителя честь захищають завзято.

А вчитель справжнісінький факел знання Їх також сумлінно черпає щодня, Щоб учні ловили кожнісіньке слово Багато цікавинок в нього готових. Сім коробів треба, немов в циркача, Щоб учень з уроку не дав втікача. Хай буде слово вчителя завжди Святим і чистим на землі, Нехай до нього як до правди Ідуть великі і малі.

Учителю! Пораднику і друже! Ви вибрали дорогу непросту. Ми вам сьогодні дякуємо дуже За вашу працю вчительську святу!

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar