Обласний конкурс «Вчимось досліджувати та охороняти природу»

Обласний конкурс «Вчимось досліджувати та охороняти природу»

06.03.2019 в 13:35 Новини сайту 955 0 liuda

27 лютого 2019 року комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» на базі Орхуського екологічного інформаційно-тренінгового центру, що діє при відділі документів з економічних, технічних та природничих наук комунального закладу «Обласна універсальна наукова бібліотека імені Д.І.Чижевського», було проведено фінальний етап обласного конкурсу «Вчимось досліджувати та охороняти природу».

Конкурс проводився з метою виховання в учнівської молоді любові до природи, рідної землі, усвідомлення відчуття гармонійної єдності людини, суспільства і довкілля, формування екологічної, естетичної і трудової культури, розширення, поглиблення і популяризація екологічних знань.

В фінальному етапі обласного конкурсу «Вчимось досліджувати та охороняти природу» взяли участь 64 учні – переможці відбіркового етапу, які презентували свої конкурсні роботи у номінаціях: «Юний дослідник»; «Екологія та проблеми довкілля»; «Біологія»; «Охорона здоров'я»; «Ресурси енергозбереження»; «Сільськогосподарське дослідництво»; «Лісогосподарське дослідництво».

Учень 10 класу нашої школи Торбенко Андрій зайняв 2 місце у номінації «Охорона здоров’я». Нагороджений кубком та Дипломом управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації.

Андрій презентував роботу «Сучасна перевірка якості води в домашніх умовах» (педагогічний керівник Майданник О.П.) .

Бажаємо успіхів у навчанні та не зупинятися на досягнутому.

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar