"Майdан's" - шоу, яке об'єднує!

16.05.2011 в 18:16 Події 1477 0 MSerega

"Майdан's" - шоу, яке об'єднує!

Уявіть собі, що люди раптом кинули усі свої невідкладні справи і турботи, зовсім забули проблеми і негоди, словом, вирвалися з павутини сірих буднів. І пустилися в танок! Всі разом!

"Майdан's" - наймасштабніше в історії українського танцювальне шоу.

Це абсолютно унікальний проект, мета якого - об'єднати талановиту українську націю. І, можливо, уперше це об'єднання станеться завдяки прекрасному мистецтву танцю.

У шоу "Майdан's" брали участь 12 команд з 12 найбільших міст України. Під чуйним керівництвом хореографів Олени Шоптенко, Дмитра Дикусара, Сергія Костецкого, Олександра Лещенко, Сергія Гуменюка, Аліси Зайцевой, Сергія Тимченко, Дениса Стульникова, Олександра Евмешкина, Дениса Миргоязова, Євгенія Кулаковского і Тараса Черниенко, що вже давно любляться усім, учасники проекту готуватимуть незабутні, іноді, непередбачувані і завжди оригінальні танцювальні постановки, які транслюватимуться в прямому ефірі з головної площі країни - майдану Незалежності в Києві.

По жеребкуванню 12 міст було розбито на шість пар. Щосуботи свої грандіозні танцювальні номери представлятимуть два міста. І тільки шість з них вийдуть в півфінал. У фіналі ж залишаться три титани. І саме ці три міста змагатимуться між собою за звання танцювальної столиці України!

Кожен номер стане не просто танцем декількох сотень людей - кожна постановка концептуально утілюватиме ідею міста або навіть цілого регіону, з якого приїхали учасники.

Долю команд вирішуєте саме ВИ! За допомогою смс-голосования і телефонних дзвінків абсолютно кожен зможе проголосувати за місто, чий виступ сподобався найбільше. Незважаючи на голоси почесного жюрі, останнє слово - за народом!

Окрім звання танцювальної столиці України місто-переможець отримає грошовий приз на власний благоустрій. Голосуй і, можливо, саме в твоєму місті з'являться, наприклад, нові крамнички, квіткові клумби або нове медичне устаткування в місцевій лікарні.

Шоу "Майdан's" - це спроба підняти дух нації, притягнути увагу молоді до здорового способу життя і, звичайно ж, це можливість продемонструвати, що українці - самий танцювальний народ у світі!

Ну що, Україна, потанцюємо? горовиться на офіційному сайті майдансу

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar