Україна - єдина країна!

Україна - єдина країна!

28.05.2014 в 22:45 Події 1349 0 Катюша

Події в Україні не залишають нікого байдужими - як дорослих так і дітей. В цей нелегкий та доленосний час для нашої країни ми маємо згуртуватися і довести свою єдність для того, щоб голосно заявити про неї на увесь світ.

Таким чином у нашій рідній Олександрівці сьогодні, 28 травня, відбулася акція «Україна – єдина країна!», під час якої всі бажаючі мали можливість показати,які вони є патріоти своєї держави. Завданням учасників було розфарбувати міст над залізницею у національні жовто-сині кольори.

Небайдужими залишилася і школа №1. Старшокласники та їхні класні керівники на чолі з директором Бойком В.Г. із задоволенням приймали участь у акції. Колона прямувала центральною вулицею із викриками лозунгів: "Слава Україні - Героям Слава!", "Україна - понад усе!" та виконанням гімну. Доки дорослі фарбували міст, діти піднімали настрій своїми патріотичними танцями і співами.

В кінці цього дійства учнів нагородили солодким призом - морозивом, від Зеленька В.П. Щиро хочеться подякувати цьому меценату за любов до дітей та підтримку у їхніх починаннях.

Кожен з нас вніс свою часточку до об'єднання держави і, звичайно, всі отримали гарний настрій та неповторні емоції.

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar