Тиждень сприяння здоровому способу життя

Тиждень сприяння здоровому способу життя

28.01.2014 в 12:13 Події 2116 1 MrVoxa

В народі кажуть: "Здоров'я - найцінніший скарб", "Без здоров'я немає щастя", "Бережи одяг знову , а здоров'я змолоду". Тому починаючи з наймолодшого віку постає необхідність навчити учнів бережно ставитись до свого здоров'я. Тому в школі проходив тиждень сприяння здоровому способу життя.

В рамках тижня було проведено ряд цікавих заходів (педагог-організатор Носенко Н.К.). Учні 1го класу стали учасниками ігрового треніннгу "Щоб здоров'я добре мати, слід про нього змалку дбати", під час якого побудували "Храм здоров'я" та визначили правила здорового способу життя.

Учні 2-3 класів під час проведення заняття-тренінгу "Обираємо здоровий спосіб життя" визначили основні складові здоров'я, вивчили нові цікаві руханки. Учні 4-Б класу здійснили подорож цікавими стежинами "Країни міцного здоров'я", а учні 4-А класу дізналися, у чому ж полягає цінність і неповторність людського життя.

Учні 5 класу стали учасниками тренінгового заняття "Життя та здоров'я - найбільша цінність". Під час виконання цікавих вправ п'ятикласники дізналися які фактори впливають на здоров'я, у "Комору здоров'я" збирали необхідні продукти та речі, що зміцнюють здоров'я та що необхідно робити, щоб зміцнити здоров'я. Учні 8-А та 8-Б класів стали учасниками інтелектуальної ліги "Крок за кроком до здоров'я".

Учні 6 класу на інтерактивному тренінгу Шкода від куріння визначили причини, чому підлітки починають курити та яку шкоду наносить куріння організму людини. Соціальний педагог Лебідь А.А. провела пізнавальний урок з елементами гри на тему: "Про що мають знати усі", де учні розширили свої знання про ВІЛ/СНІД.

Вчитель біології Пиптя С.П. провела пізнавальний урок з елементами тренінгу "Ключі від здоров'я", де учні 8-А дізналися, як негативно впливають алкоголь та нікотин на органи людини.

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
Александр Уменчук 31.01.2014 в 21:05 / Материал
Моя школа вперед!!!
0
avatar