Здоров'я мати - вік біди не знати!

Здоров'я мати - вік біди не знати!

20.05.2024 в 05:17 Носенко Н. К. 1754 0 MarynaBaldovska

«Життя і здоров’я – найголовніше, що є в людини, тому і підхід

до них має бути найсерйознішим і ретельно вивченим» Т.П. Малахов

Серед життєвих цінностей сучасної людини перше місце посідає цінність життя і здоров’я. Останніми десятиліттями світова наука зараховує проблему здоров’я, в широкому розумінні цього поняття, до кола глобальних проблем, розв’язання яких зумовлює характеристики майбутнього розвитку людства.

«Пам’ятаємо, шановні колеги, що без нашої повсякденної і умілої турботи про здоров’я школяра не може бути й мови ні про гармонію фізичного і духовного, ні про гармонію мислі, почуттів, світогляду, моральних переконань, естетичних смаків і поглядів. Мудрий педагог є добрим генієм дитячого здоров’я». Ці слова педагога-земляка В.О. Сухомлинського залишаються актуальними і сьогодні, а проблема здоров’язбереження, утвердження здорового способу життя набула нового осмислення.

З метою формування культури здорового способу життя, поглиблення знань дітей про здоров’я, пропаганди здорового способу життя серед молоді, формування особистості школяра без шкідливих звичок, виховання в учнів розуміння здоров’я як пріоритетної цінності в житті, активної громадянської життєвої позиції був проведений тиждень сприяння здоровому способу життя і БЖД на тему «Здоров’я мати – вік біди не знати!»

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar