Відкриття пришкільного табору «Джерельце»

Відкриття пришкільного табору «Джерельце»

02.06.2016 в 09:01 Події 1301 0 MSerega

Літні канікули дітей після напруженої розумової праці не можна уявити без активного відпочинку в селі, на морі, в стаціонарних чи пришкільних таборах. Проте, саме в пришкільних таборах відпочивають більшість дітей.



У мальовничому куточку, де найшвидше сходить сонечко, 01 червня 2016 року на базі Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 відбулося відкриття пришкільного табору «Джерельце» та профільного англомовного табору «Діскавері», які працюють вже не перший рік.





Діти із задоволенням відвідують ці два табори, тому що кожного дня вони можуть брати участь у розважальних програмах, спортивних естафетах, мають змогу показати свої музичні та артистичні здібності. Цього року в школі відпочине 125 дітей, серед яких учні із соціально-незахищених сімей і просто обдаровані діти.



Основними завданнями пришкільного табору відпочинку є: навчання дітей діяти у колективі; розвиток дитячого самоврядування; виявлення інтересів, захоплень дітей; навчання правилам здорового способу життя; вивчення флори і фауни рідного краю, правил поведінки в природі; закріплення знань, умінь, навичок, набутих дітьми на заняттях гуртків; підвищення спортивної майстерності учнів; виховання почуттів патріотизму, любові до рідного краю, вивчення та закріплення знань з історії рідного краю.



Перший день роботи табору - день відкриття. Розпочався він ранковою лінійкою та зарядкою. Потім учні ознайомилися із планом роботи табору, інструктажем з правил техніки безпеки в таборі і поза його межами; розучували девізи та речівки, малювали емблеми табору та загонів, відпочивали на свіжому повітрі.
В цьому році відкриття табору співпало з Днем захисту дітей.





Для школярів було проведено відкриття табірної зміни, учні взяли участь у районному святі, приуроченому до Міжнародного Дня захисту дітей. З вітальним словом до учасників свята звернулися голова Олександрівської РДА Ольга Дмитрівна Борота, голова районної ради Григорій Кіндратович Гончаренко та голова селищної ради Олександр Іванович Безпечний.



Всі діти стали активними учасниками пісенного конкурсу, танцювального марафону, ігрової програми, яку підготували керівники гуртків та вихованці Районного центру дитячої та юнацької творчості. На завершення свята всі маленькі учасники отримали солодкі призи та морозиво від спонсорів – випускників школи Пипті Олександра Олексійовича та Савеленка Олександра Олексійовича.





То ж хочемо подякувати нашим спонсорам, Ваша підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до діток. Нехай Ваші благородні справи й надалі примножують добро на Землі!



У цей чудовий літній день лунали дитячі пісні, веселий дзвінкий сміх. Учні отримали незабутні емоції та радісний настрій.

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar