Тато, мама, я - спортивна сім'я!

Тато, мама, я - спортивна сім'я!

12.10.2015 в 11:38 Новини сайту 1103 0 MarynaBaldovska

Нещодавно учні 2 класу та батьки на чолі з класним керівником Аллою Анатоліївною Тимко показали справжній приклад єднання та взаєморозуміння, взявши участь у веселому святі «Тато, мама я – спортивна сім’я». Назва дійства – говорить сама за себе.

Цей захід уже став традиційним не для одного випуску Алли Анатоліївни. Поєднавши і спорт, і розваги, і здорову конкуренцію свято стало одним із найулюбленіших для дітей та дорослих. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому на першому плані – як спортивна основа, так і пропаганда сімейних цінностей. Різні за інтересами, вподобаннями, професіями дорослі не втратили найголовнішого: молодечого запалу і таланту повертатися в дитинство.

А це свідчить про те, що у нас дійсно здорові, міцні сім'ї, в яких батьки і діти поважають один одного. Після пояснення вчителем фізкультури Назаренко В.В. простих правил «кинулися в бій». Досить оригінальними були і завдання: «Переправа», «Перегони з м’ячами», «Попади в ціль», «Перетягування канату» та ін. Тож, доводилося татам, мамам і діткам стрибати, бігати, тренувати координацію рухів. Варто зазначити, що поразок не було. Адже чи можна програти, коли отримуєш безліч позитиву і хочеться сміятися? Звичайно, ні! З чим їх і вітаємо.

Крім того, кожен учасник отримав «медаль» за свою активність від організатора цього дійства Алли Анатоліївни.

По закінченню свята усі учасники смакували смачною кашею, яку приготували на справжньому вогнищі на свіжому повітрі. Проведення таких заходів доводять, що у цьому класі сформувався колектив дружньої родини!

Автор матеріалу: заступник директора з виховної роботи Пиптя С.П.

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar