Екскурсія до музею

Екскурсія до музею

26.11.2015 в 13:40 Новини сайту 1237 0 MarynaBaldovska

28 листопада український народ вшановуватиме пам'ять про загиблих під час голодомору 1932-1933 р. До цих подій не може бути не причетний лише байдужий. Учні Олександрівської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 провели незабутню екскурсію до районного краєзнавчого музею, де поринули в пам'ять – нескінченну книгу, в якій записано все: життя людини і життя країни.

Багато сторінок написано криваво – чорним кольором. Про одну з найтрагічніших із них і розповів учням 10 – 11 класів Білошапка Василь Вікторович. Слухаючи розповідь, переглядаючи відеоматеріали, в очах дітей та вчителів застиг біль, печаль, розпач за пережиту українським народом катастрофу, яка могла зупинити життя всієї нації.

Присутні усвідомили, що лише правда про геноцид українського народу і чиста пам'ять про усіх полеглих здатна звільнити нас від мороку минулого, назавжди закарбувати, що голодомор – це не тільки смерть, а й духовна руїна, знищення здорової народної моралі, втрата ідеалів, занепад культури, рідної мови, традицій. Не допустимо ж цього!

Автор матеріалу: вчитель української мови та класний керівник 11 класу
Максименко С.В.

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar