Як не забути англійську мову за літо

Як не забути англійську мову за літо

03.06.2015 в 12:26 Корисно знати 1411 0 Катя

Мабуть кожна дитина, як тільки на вулиці теплішає і з’являються перші листочки на деревах, починає планувати свій літній відпочинок. І весь час до того солодкого відпочинку вона живе у передчутті, що рано чи пізно настане той день, коли не потрібно буде йти на навчання.

Але літо ідеальний час не тільки для відпочинку, але і для вивчення англійської мови Влітку з’являється більше вільного  часу і саме у цю пору знову розпочав роботу профільний англомовний табір відпочинку «Діскавері», де досвідчені фахівці Микитчук О.О., Бондаренко О.В., Чернявська Т.П., Голинський Г.А.  організовують вивчення  англійської в швидкому темпі разом з відпочинком. А ще, коли на церемонію відкриття табору приходять вихованці табору минулих років і вітають всіх присутніх на англійській мові (Приймак Святослав та Кравченко Елона – учні 9-Б класу) – це особливо приємно.

Ще один пункт «за» вивчення англійської літом це те, що за 3 місяці класного відпочинку англійської в голові залишається дуже мало. І повертаючись на навчання  восени, важко навіть згадати звичайні фрази чи граматичні структури.

Тож, успіхів у вдосконаленні англійської мови та гарного відпочинку!!!

Железковська О.Ю. – Начальник англомовного табору  «Діскавері»

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar