Зустріч з викладачами КНТУ

Зустріч з викладачами КНТУ

12.02.2015 в 16:52 Новини сайту 957 0 Дахно_Л_О

11 лютого 2015 року в актовому залі Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 відбулася зустріч з викладачами та студентами Кіровоградського Національного технічного університету. Наша школа вже досить тривалий час співпрацює з даним навчальним закладом, який готує фахівців високого рівня. Багато випускників нашої школи отримали освіту в Кіровоградському Національному технічному університеті.

Та ще більш приємним є те, що випускник нашої школи є науковцем цього вузу. Сьогодні Василь Михайлович Орлик - Доктор історичних наук, професор. Разом з директором школи Василем Григоровичем Бойком Василь Михайлович ознайомився зі школою, пригадав роки навчання, згадав своїх вчителів, однокласників.

Актовий зал школи зібрав учнів 9-11 класів. Також на зустріч завітали випускники 2015 року з Олександрівського НВК № 2,№3. Перед майбутніми студентами виступили викладачі Кіровоградського Національного технічного університету, які розповіли про свій навчальний заклад, які спеціальності можна отримати, здобувши освіту в університеті. Для випускників цього року було дуже цікаво отримати інформацію про вуз, адже вже скоро вони складуть іспити, ЗНО та стоятимуть перед вибором майбутньої професії.

,

,

Кіровоградський Національний технічний університет є одним із провідних навчальних закладів області. Його випускники працюють не тільки в Україні, а й за її межами. Кожен студент має можливість не тільки здобувати якісну освіту в університеті, а й цікаво проводити своє дозвілля, відвідувати різноманітні гуртки, студії, спортивні секції. Студенти закладу продемонстрували свої таланти під час концерту, де звучали пісні та теплі слова побажань.

 
Та найбільше вразив всіх виступ майстра міжнародного класу з гирьового спорту та його вихованця. Завершилася зустріч подарунками книги школі від Доктора економічних наук Л.М.Фільштейна.
Бажаємо випускникам скласти успішно ЗНО і ДПА і здійснити свою мрію – стати студентом.
Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar