Наш ліцей - учасник Всеукраїнського проєкту

Наш ліцей - учасник Всеукраїнського проєкту

02.12.2022 в 13:43 152 0 yuyatsenko777

КЗ "Олександрівський ліцей №1" взяв участь у всеукраїнському проекті Flowers4school. Це благодійний освітній проєкт, спрямований на озеленення Українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України.

Головна місія проєкту - це познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Нідерландські благодійники вірять, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей, і покаже їм, що садівництво - це весела справа, яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини.

Олександрівський ліцей №1 зробив заявку і прийшла посилка із посадковим матеріалом. Висадка цибулин від Flowers4School - було висаджено на шкільних клумбах. Висадку здійснювали учні 6-А класу, із класним керівником Голинською Н.О. Про те, як правильно висаджувати квіти інформацію слухали від директора ліцею Литвин Л.І., а практичні навички посадки квітів отримали від бібліотекаря Воропай Є.М. та асистента вчителя Голинської Н.А. Для дітей було цікаво отримувати навички висаджувати квіти на клумбі. Навесні вони зможуть на власні очі побачити, як пагони з’являються з квіткових цибулин і дають дивовижно красиві квіти. Вони побачать, яку красу вони змогли виростити власними руками і будуть в захваті.

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar