Про себе

Про себе

20.05.2024 в 13:30 Рябко Н.М. 1154 0 Катя

Дата народження: 27 листопадп 1973 року.

Посада: вчитель російської мови та світової літератури.

Закінчила: У 1996 році Кіровоградський педагогічний інститут ім. В. Винниченка, за спеціальністю вчитель російської мови та зарубіжної літератури.

Проблема над якою працюю: "Розвиток діалогічного мовлення на уроках світової літератури".

Моє педагогічне кредо: "Покликання вчителя - покликання високе й благородне".

Моє життєве кредо: «Не витрачай свій час у боротьбі за досконалість, просто прагни робити все якнайкраще».

Постійно працюючи над удосконаленням своєї фахової майстерності, знайомлюся із питаннями теорії і методики викладання світової літератури та російської мови, передовим педагогічним досвідом вчителів району, області, відвідую районні семінари, відкриті уроки вчителів різних профілів, сама ділюся досвідом роботи.

В своїй роботі використовую різні методи і методичні прийоми:репродуктивний, пояснювальний, ілюстративний, інтерактивний.

Творча особистість – це особистість здатна вирішувати складні завдання, розкривати закономірності і зв’язки між предметами і явищами, яка може пропонувати нові ідеї. Психологія і педагогіка життєтворчості стверджує, що гармонійний розвиток особистості неможливий без виховання її творчої активності, де і будуть проявлятися її творчі здібності. Творчі здібності є продуктом розвитку, при якому інтерес і захоплення є головними рушійними силами, що спонукають дитину до творчості.

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar