Я вважаю, що ЗНО потрібне. Адже, завдяки йому по-справжньму розумні учні зможуть поступити до університетів. І їхня праця в школі не буде марною. Змінив б лише те, щоб тести були для учнів, що навчаються в простих школах, а не в гімназіях)))))) Це моя думка
ЗНО необхідне кожному, хто хоче здобути якісну освіту. Нам ніяк його не уникнути. Тож лишається тільки наполегливо працювати і надіятись на краще. Всім бажаю успіху і якнайкращих результатів! Запам'ятайте: якими б не були наші результати, головне те, що ми всі живі й здорові
Повідомлення відредагував violettalozova - П'ятница, 06.04.2018, 09:59
Я вважаю, зовнішнє незалежне оцінювання дуже важлива річ до якої потрібно ретельно готуватися, не бити байдики і вивчати основні предмети , які будеш здавати.
На мою думку,до ЗНО потрібно відноситись відповідально.Від нього залежить успішність вступу до інституту,а отже і успіх у дорослому житті.Все залежить лише від нас самих і надіятись на списування чи удачу - безглуздо.
ЗНО потрібне насамперед для нас самих. Так,написати його не так легко але таким чином я перевіряю на скільки добре я зрозуміла і вивчила цей предмет який здаю.
На мою думку, ЗНО-це насамперед перевірка наших знань,яких ми здобули протягом років навчання в школі. Не можна бути байдужим до ЗНО , тому що від цього залежить наше подальше життя.У першу чергу все залежить від тебе, головне бажання.