Зустріч з працівниками ДСНС

Зустріч з працівниками ДСНС

28.03.2023 в 12:04 Новини сайту 129 0 yuyatsenko777

Створення безпечних умов перебування учасників освітнього процесу у закладах освіти, створення безпечного освітнього середовища є одним із головних пріоритетів держави в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні.

Одним із шляхів вирішення цього питання є створення класів безпеки інформаційно-просвітницького напрямку, на базі якого діти вивчатимуть правила безпечного життя.

З метою виховання у школярів базового поняття основ безпечного середовища, яке містить у собі знання з правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту в цілому, засвоєння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, КЗ «Олександрівський ліцей № 1» спільно з ДСНС та органами місцевого самоврядування створили в закладі освіти клас безпеки.

28 березня відбулася зустріч учнів 3-Б класу КЗ «Олександрівський ліцей № 1» з пожежниками. Ліцеїсти розширили уявлення про професію пожежника, навчилися розрізняти предмети пожежогасіння та їх використання, закріпили знання про правила поведінки під час виникнення пожежі. На згадку про зустріч, рятувальники подарували дітям пожежний шолом.

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar