Зустріч працівників ДСЯО з керівниками закладів освіти громади

Зустріч працівників ДСЯО з керівниками закладів освіти громади

09.02.2023 в 16:01 Новини сайту 97 0 yuyatsenko777

В ході роботи взяли участь Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний та начальник відділу освіти Олександрівської селищної ради Сергій Тимко.

Керівники закладів освіти, об’єднавшись в групи за напрямами, мали можливість попрацювати над питаннями розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти й проведення самооцінювання освітньої діяльності та управлінських процесів.

Для групи директорів шкіл заступник начальника управління - начальник відділу інституційного аудиту Майя ТУТАЄВА підготувала аналіз проблемних питань за результатами інституційних аудитів, проведених в області у 2020-2022 роках, звернула увагу на те, що оцінювання власної освітньої діяльності дає можливість закладу оперативно реагувати на виклики та прослідковувати динаміку розвитку закладу.

Працівники управління Оксана Білокінь та Олена Ткаченко надали методичну допомогу керівникам закладів освіти щодо створення внутрішньої системи забезпечення якості освіти, зокрема детально зупинилися на інструментарії для проведення самооцінювання освітніх й управлінських процесів у закладах дошкільної та позашкільної освіти.

За словами заступника управління ДСЯО у Кіровоградській області Майї ТУТАЄВОЇ , такі зустрічі є надзвичайно корисними, оскільки дозволяють почути думки тих, хто щодня працює із здобувачами освіти і розуміє їхні потреби.

На завершення роботи начальник відділу освіти Сергій ТИМКО висловив сподівання на подальшу співпрацю у сфері покращення якості освіти.

Працюємо разом задля перемоги

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar