Вручення нагород

Вручення нагород

29.12.2022 в 15:11 Новини сайту 172 0 liudmila

28 грудня в відбулося вручення стипендій Президента України переможцям Всеукраїнського етапу конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів МАНУМ.

Серед щасливчиків - випускник КЗ «Олександрівський ліцей №1» та КЗПО Олександрівський ЦДЮТ " Денис Голуб - гордість Олександрівської територіальної громади. 

Стипендію хлопець буде отримувати впродовж року.

Три роки поспіль Денис займався науковими дослідженнями та отримував високий результат - перемоги на всеукраїнському рівні. Його робота "Аналіз тональності україномовних текстів" використувується для аналізу тональності україномовного тексту, яка може бути використана для аналізу тональності довільних україномовних та англомовних коментарів на форумах чи соціальних мережах, що можна реалізувати у вигляді web-плагіну для браузера, та як допоміжний інструмент модераторів форумів та чатів, де є потреба в підтримці взаємно ввічливого спілкування.

Його успіх – це наполеглива праця, талант. Хлопець зарекомендував себе як цілеспрямована, творча особистість з активною життєвою позицією, який веде активну наукову діяльність, працює над серйозними проєктами, які можуть бути корисними для суспільства.

Науковий керівник Дениса - Людмила Дахно, вчитель математики та інформатики комунального закладу "Олександрівський ліцей №1", керівник гуртка "Інтелект" КЗПО "Олександрівський ЦДЮТ" відзначена Подякою Міністерства освіти і науки України за результативну роботу з учнівською молоддю та підготовку переможця ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу -захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar