День безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету

12.02.2015 в 11:14 Новини сайту 1110 0 Дахно_Л_О

Сучасна людина не уявляє собі життя без  Інтернету. Коли ми потрапляємо до Всесвітньої мережі, ми потрапляємо у світ, де нас оточують люди: хороші та погані, добрі та злі, розумні та не дуже; інформаційні потоки: корисні та шкідливі; новини, музика; фільми і ще багато різної інформації. 

Ми свідомо здійснюємо пошук серед усього цього розмаїття. Інтернет є дуже широким джерелом інформації, іншими словами, інформаційним простором, у якому, як і в реальному житті, є позитивні та негативні сторони.

На сьогодні в Україні проблема безпеки дітей в Інтернеті постала особливо гостро. Аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі розширюється, і її переважну частину становлять діти та підлітки, які не усвідомлюють повністю загроз, що можуть чекати у віртуальному просторі.

,

Саме тому у другий вівторок лютого в світі відзначається День безпечного Інтернету.

З метою пропаганди безпечного, свідомого користування Інтернетом в Олександрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 для учнів 10 класу було проведено виховний захід "Інтернет і безпека".

,

Десятикласники визначили позитивні та негативні сторони Інтернету, позмагалися у знанні інтернет-термінів, переглянули соціальний ролик на відповідну тему, відповіли на питання вікторини, за якими змогли визначити, чи піддалися їхні комп'ютери вірусним атакам.

,

Також учні ознайомилися з такими термінами, як фішинг, грумінг, кардинг, буллінг та дізналися багато цікавих фактів.

Підсумком заходу стало визначення 10 золотих правил безпечної роботи в Інтернеті.

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar