Місце подвигу - Афганістан

Місце подвигу - Афганістан

18.02.2015 в 09:16 Новини сайту 954 0 Дахно_Л_О

15 лютого – 26 річниця виведення військ з Афганістану.

15 лютого минає 26 років із дня закінчення війни в Афганістані. Але ця війна назавжди залишилася болем у серці нашого народу. Ми маємо знати про страшні події безглуздої афганської війни і пам’ятати, що серед нас живуть люди, які в 19-30 років стали свідками й учасниками воєнних подій. І ми маємо пишатися їхньою мужністю, героїзмом, подвигом.

26 років тому, 15 лютого 1989 року, для тисяч наших юнаків закінчилась нарешті війна, розгорнута бездумною легковажністю тодішнього керівництва СРСР.

Не оминули цієї дати учителі та учні Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1. Учні 8 класу та класний керівник Бойко Н.І. підготували та провели урок пам’яті «Місце подвигу – Афганістан». Ніхто із присутніх не залишився байдужим, адже згадали тих, хто віддав своє життя на чужій землі, хто повернувся зі скаліченим тілом та душею. Присутні з болем в очах переглядали відеокадри тих страшних подій, слухали вірші про біль матерів, які втратили своїх дітей на цій страшній, безглуздій війні.

 

,

,

Не могли учасники заходи не згадати і події сьогодення, адже зараз найкращі сини віддають свої життя за свободу України, але вже на рідній землі. Надія Іванівна наголосила, що найголовніше зараз для кожної людини, для кожного українця – це мир на нашій рідній Україні.

,

,

,

,

,

Такі заходи пройшли у кожному класі. І молодші, і старші школярі згадали учасників тих страшних подій та хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто загинув на чужині.

Автор матеріала
Поділитись в соціальних мережах
Прикріплення
Відсутні
Додаткові функції
Друкувати
Надіслати другові
Коментарі
avatar